2012. július 25., szerda

Újra itt...

Sziasztok!

NAGYON-NAGYON-NAGYON... sőt ELMONDHATATLANUL sajnálom, hogy már egy hónapja nem adta semmiféle hírt magamról, nem hogy még fejezetet. Nincs mentségem. Elfoglalt voltam és ihletem se volt írni. Megígérem, hogy a történet BE LESZ FEJEZVE, de lehet, hogy erre csak egy kis szünet után kerül sor. Nem tudom. Tényleg nem. Dobáljatok meg kővel, megérdemelném...

Viszont, hogy ne csak ennyire negatív dolgok hangozzanak el, szeretném elújságolni mindenkinek, hogy FELVETTEK az egyetemre! Szeptembertől a Kaposvári Egyetem Állattudományi Karára fogok járni! (íme még egy mentségemül nem szolgáló, de nyomós ok, amiért nem lesz időm sok a gép előtt ülni... költözés, meló, stb...)

VISZONT; ezen még egy kicsit kell gondolkodjak és ki kell kérjem 1-2 ember véleményét, de nagyon érik bennem a gondolat, hogy elkezdjem feltenni a saját történetemet a Blogger-re. Kommentekbe várom a megerősítést, ha szeretnétek, ha a WF szünetében tudnátok valamit olvasni tőlem.  A White Lie című történetemből már 35 igen hosszú fejezet kész van, tehát igazából heti 2 fejezetet simán tudnék garantálni (nagy érdeklődés esetén akár 3-at is).

Nagyon-nagyon várom, akár az 1-2 szavas kommenteket, vagy a Tetszik, Nem tetszik gombok nyomogatását, hogy tudjam, itt vagytok-e még, vagy már elvesztettem-e mindenkit. 

Még egyszer rettenetesen sajnálom, de ne értsétek félre, amint jön az ihlet, amint más nem foglalja le a gondolataim, folytatni fogom és be is fogom fejezni.

Millió és egy csók mindenkinek, aki hajlandó volt végigolvasni! <3

1 megjegyzés:

  1. SZIA KILLAAAA!! :D

    Nagy gratula, hogy bekerültél az egyetemre! Sok sikert hozzá. :))
    Megértem, hogy nem volt időd, de meg is lett az eredménye, járhatsz egyetemre, ami nagy dolog! Az ihlet hiány pedig nagyon gonosz dolog tud lenni, az már biztos, ezt nem lehet szabályozni, úgy meg nem jó írni, ha az ihlet nincs meg hozzá. Én mindenesetre nagyon kíváncsi lennék a történetedre. Remélem fel fogod majd rakni. ;D

    Xoxo, L.

    VálaszTörlés