2012. április 22., vasárnap

Szösszenet...

Sziasztok. 

Hát, nagyon sajnálom, hogy nem jött a kiírt időpontban fejezet, de nem jutott rá időm. Nem magyarázkodom, tudjátok jól, mik az okok erre... 

Hogy beszámoljak azért egy kicsit arról, hogy mégis hol járok, elmondom, hogy a nyelvvizsgám írásbeli része sikerült, a szóbelin viszont 5%-al megbuktattak. Sokak szerint, azért, hogy még 1x elmenjek és befizessem, mert gondolják ez nagyon sok embernek fontos érettségi előtt. Igazuk is van, mi 4en voltunk barátok, akik egyszerre mentek, ebből 3-an buktunk meg valamelyik részvizsgán, de csak 1ikünk próbálja meg még egyszer, ugyanis pont az írásbeli érettségik idejére esik a következő szóbeli vizsga időpontja...

Na erről ennyit. A fejezet csak a fejemben van meg (de azért ez haladás) és azt még megkapjátok az érettségi előtt, mert annyi időt csak ki tudok majd magamból szuszakolni. 7-8-9-10-15-én vizsgázom írásban mindenből, szóval legközelebb max máj.20-án jövök majd fejezettel, de csak eggyel, maximum kettővel, mert utána június 11-én van a biosz emelt szóbelim és utána 18-29 között (ez még nincs beosztva) a közép szóbelik. Amint vége a közép szóbeliknek ígérem visszatérek, gőzerővel és a Wild Fox végig lesz írva szeptemberig. (kommentektől, látogatottságtól függetlenül...)

Ezt csak azért írtam végig (és köszönöm, ha elolvastad) mert nem akarok zsákbamacskát árulni és hiába váratni titeket. Ami biztos, hogy Júliustól rendszeresen jövök majd a fejezetekkel, (lehet heti kettővel is,) mert akkor már csak lovagolni és dolgozni fogok. :D

Remélem megvártok, kitartotok mellettem és velem együtt visszatértek majd az oldalra, ameddig pedig nem vagyok jelen, gondoltok rám és szurkoltok majd nekem az érettségin. ^^ A részvizsgák, vagy egy-egy nagyobb szakasz után majd természetesen jelentkezem és beszámolok arról, hogyan is sikerült.

Pussszi nektek és köszönök minden támogatást. <3

2 megjegyzés:

  1. Szia Killa! :)
    Juuj, sok sok szerencsét minden egyes vizsgához, érettségihez! ;) szorítok neked! ;) biztosan sikerülni fog minden tökéletesen!
    Ami pedig a wild foxot illeti, mi megvárunk! :) mert megéri! :D
    Puszi, Peiper, ha még emlékszel rám ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia Killa :)
    Igen ez ismerős egy helyzet, mert a barátnőm is ezen megy keresztül és tudom, hogy valóban sok dolog van ilyenkor a válladon :( De csak nyugodtan tessék véghez vinni, ne aggódj minden rendben lesz és menni fog :) Aki ilyen szuper és tehetséges író, az biztos, hogy nagyon okos is :) Valamint örülök, hogy ezeket közölted, mert akkor így tudok szorítani X)
    Sok sikert és hidd el én itt leszek :) Várom a fejezeteket és természetesen a híreket, hogy miként sikerültek a vizsgák :)
    Puszi(LLL)

    VálaszTörlés