2012. február 25., szombat

SZAVAZÁS

Sziasztok! 
 
Lenne itt egy szavazás, a lényegét le is írom itt.
Arról kéne dönteni, hogy szeretnék, a Fox-huntingnak egy "könyvborítót" (igazából csak ki akarom nyomtatni az egészet úgy ahogy van, de üres lenne valami kezdőkép nélkül) és hogy egyáltalán jól néz-e ki, amit összehoztam, másodszor pedig, hogy milyen betűtípussal mutat szerintetek ez az egész a legjobban. 

Szavazni kicsit bonyolultan lehet, de ha egyszer megértitek, onnan már semmiség az a 2 (KETTŐ) kattintás. Egy külön oldalon, fent a fejléc alatt, a SZAVAZÁS(FH) menüpont alatt van 40 db kép. MINDEN képnél van EGY BETŰ és EGY SZÁM (pl.a1). Ha megvan, hogy melyik kép/felirat tetszik a legjobban, akkor meg kell nézni, hogy milyen betű és szám tartozik hozzá. Ha mondjuk, a legjobb pl. a t5, akkor a bal oldali sávon lévő szavazáson az elsőn arra kell kattintani, hogy t, a másodikon, közvetlen alatta, pedig arra, hogy 5. (a betű a betűtípust képvisel, a szám pedig az elrendezést típust). 

Remélem világos és egyértelmű (xD), de ha nem, akkor bátran kérdezzetek akár hol, chaten, kommentben, e-mailben vagy akár fb-on.  (kommentelni itt is és elméletileg a szavazás oldalán is lehet)

Köszönöm szépen nagyon a segítséget, pusszi nektek és holnap hozom a fejezetet! :D Jóéjt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése